Liten återblick är väl faktiskt på sin plats.

Ja jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta förra året. Det har varit, minst sagt, ett ganska så omvälvande år för mig. Mycket olika saker har hänt och många beslut har tagits. Sitter nu här i Göteborg och funderar över vad som varit och vad som nalkas. Lite mysigt faktiskt.

Så vad är det som har hunnits med under 2016 då tro?

Året började med att jag fick träffa en av Helenes bästa vänner innan de flyttade till USA. I samma veva åkte vi även och sa hej till Svärfar, bara en sån sak. Det var nästan exakt ett år sen det. Sen fick jag ett ordentligt ryggskott som höll i från slutet av Januari till mitten av Maj.

Har spenderat mer tid i Göteborg än jag nånsin gjort innan, det har blivit många tågresor minst sagt. Har aldrig haft så mycket planerat på helgerna i hela mitt liv.

Under tiden då ryggskottet satt i så drog jag iväg till Göteborg och gjorde antagningstesterna Polishögskolan. Blev sedan antagen och tackade nej till att utbilda mig till Polis av lite olika anledningar. I samma veva som nejtackandet bestämde jag mig för att säga upp mig från mitt dåvarande jobb och flytta till Göteborg och bli sambo. Där har vi några av besluten som togs under förra året.

Sen tog det i och för sig ett halvår att införliva själva jobbslutandet och flyttandet. Men det blev av i alla fall.

På sommaren så var det tre veckors semester, tre veckor som var så sjukt bokade att jag var ofantligt mycket tröttare efter semestern än jag var innan. Detta vägdes dock upp på hösten när det blev en tripp till Boston under två veckor.

Så hur sammanfattar jag detta nu egentligen. 2016 var året då jag sa upp mig från jobbet och flyttade från Skaraborg till Göteborg. Skönt att vara i en borg i alla fall, så jag känner mig lite som på schlätta!

Har ju även fått nytt jobb, ett heltidsjobb som för närvarande är mån-fre, ledig alla lör-sön. Även det något helt nytt för mig.

Jag ser fram emot 2017. Nu kör vi så det ryker!

Fridens.