27 flikar aktiva och 11 handlar om tvättmaskiner.

Räknade precis och jag har just nu 27 flikar aktiva. 11 av dem handlar om tvättmaskiner.

Vet inte ens varför jag håller på sådär, kommer nog inte direkt köpa en tvättmaskin över nätet, vill helst gå in i en butik, känna, klämma och köpa den där. Känns trevligare på något vis. Men ja, jag är nog en flik-knarkare och har alltid varit.

Men ja, det ligger uppe för diskussion om vi behöver införskaffa en tvättmaskin till hushållet eller ej. Diskussion kanske är lite att överdriva, vi är ganska överens om att det vore skönt att bringa hit en tvättmaskin! Det förstörde mig ganska ordentligt att bo med en tvättmaskin i Skövde, det tar mig lite för lång tid att vänja mig vid att inte kunna tvätta när som helst helt enkelt. Vilket i längden kan bli ganska dyrt när en tänker på kläderna en måste köpa nya för att allt annat är skitigt och det inte finns några lediga tider i stugan. Ja ni hör ju, bra I-landsproblem ändå.

Största frågan är helt enkelt. Ska vi köpa en tvättmaskin? ska vi köpa en tvättmaskin och en torktumlare? ska vi köpa en kombinerad tvättmaskin och tumlare? Jag tänker att sista alternativet verkar vara ett vinnande koncept! Och ska jag vara ärlig är väl det som de flesta flikar handlar om, erfarenheter av kombomaskiner.

Letandet fortsätter, och fortsättning följer.

Fridens.