Jag satte mig här jag

H har somnat inne på soffan, vi låg och tittade på en serie, The Magicians, jag märkte att hon började nicka till lite. Jag lät det bero, hon är trött och dessutom väldigt söt när hon sover. När avsnittet var klart frågade jag om hon sov:

“nej det gör jag inte”

“berätta hur avsnittet slutade då”

“….”

Så nu ligger hon där och slumrar lite, sådär gött som vi alla vill göra. Jag gick och duschade istället. Jävligt länge och extremt varmt, jag är nu rödmosig i ansiktet och ögonen svider lite på ett bekvämt sätt. Jag sjöng även i duschen, en låt av Cornelis och en av Galenskaparna & After Shave. Jag sjöng väldigt fint.

Här om dagen bevittnade jag en incident på bussen som kunnat gå illa. Det var nära att en man slog sin fru medvetslös. Han stod upp i mitten av bussen vid ena sidan med väskorna, hon hade satt sig ned på ett av de nedfällbara sätena där barnvagnar o.s.v. ska stå. Han stod alltså precis framför henne. Han bestämmer sig för att sätta sig ned. I samma sekund så blir det grönt ljus och chauffören drar iväg. Mannen praktiskt tager flyger rakt in i kvinnan och axlar henne i ansiktet. Båda verkar lite skakade och mannen tittar argt fram mot chauffören. De säger inget utan han bara sätter sig ned och det var allt.

Nu ska jag gå in och väcka henne. Det är bättre att lägga sig tidigt istället för att halvsova på soffan. Vi behöver sova mer, vi är så hemskt trötta hela tiden. Samtidigt känner jag hur det river i min hals. Spännande.

Fridens.