Söndag med oväntade händelser

Idag är det den första Februari. Tiden går så jäkla fort att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen, men det reder väl ut sig allteftersom.

Idag var det dags att gå på Bandy i Lidköping, Villa tog emot Hammarby för en match i denna ädla sport. Tyvärr så var det en rätt så tråkig match och jag hade misstagit när den började, trodde det var 16 men det var vid 17 så jag fick åka hem en timma tidigare, jag hade lite annat planerat vid 20-snåret.

Det som var oväntat med denna Söndag var att jag fick åka och hämta min bror i Herrljunga innan vi åkte till Lidköping, egentligen skulle jag hämtat honom i Skövde när han kom med tåget, men förseningar gjorde att det inte fungerade så bra.

Tydligen var det någon olycka på järnvägen någonstans som gjorde att all trafik var stoppad, så det var bara att skotta fram bilen och slänga sig iväg till Herrljunga mitt i snöyran!

Men oavsett oväntade händelser och en tråkig bandymatch så var det en bra upplevelse, var längesen jag var och tittade på någon sport live, så det var på tiden!

Fridens.