Premiär för Karaoke

Jag är just nu iväg på en facklig utbildning, detta betyder att jag är i Viskadalen och ligger över på deras folkhögskola. Här har vi utbildning i dagarna två, riktigt trevligt. Första dagen är gjord och kvällen avslutades med samkväm på etablissemangets festlokal “Ladan”.

Här fanns det möjlighet till Karaoke av finaste slag och efter många om och men så får jag erkänna att även jag gick fram och drog av en låt eller tre. Oftast tillsammans med någon annan men även själv. Riktigt roligt även om jag sjunger som en kratta och inte kan hålla tonen! Huvudsaken är att en har roligt har jag hört, och det hade vi verkligen! Kan väl tillägga att detta var första gången jag testat Karaoke om en inte räknar med Singstar… men det gör en väl kanske iofs, ok, första gången jag gjort det publikt i alla fall!

Men innan vi gick till Ladan så hann vi även med att spela rundpingis och lite innebandy i gymnastiksalen de har här. Ett riktigt härligt gäng jag hamnat med helt enkelt, för kul har vi så det förslår.

Nu ligger jag i sängen här och det ringer lite lätt i mina öron och en huvudvärk finns närvarande, men det struntar jag högaktningsfullt i och är lika glad ändå.

Ibland känns det skönt att skita i vad andra tycker och tänker och bara gå loss lite, och det gjorde jag ikväll, jag kommer onekligen att somna gott.

Fridens.

PS.

Jag gör en sjukt bra “I will survive” av Gloria Gaynor

DS.