Välgörenhet och bevisbild

Idag så skedde det äntligen, jag tog tummen ur och ringde till Gengåvan för att höra om de kunde komma och hämta lite grejer jag tänkt skänka. Nämligen de gamla Billybokhyllorna som nu inte används längre. Eftersom jag bodde så nära så kunde de ta och göra det ganska sent, vilket passade mig perfekt. Så ÄNTLIGEN är dom borta, och förhoppningsvis kommer de att få ett nytt kärleksfullt hem någonstans.

IMG_4008

2x Billybokhyllor bortskänktes. Ska tillägga att en av de hyllorna har jag köpt/fått (kommer inte ihåg hur det var) av en kompis runt 2005. Så den hade varit i min ägo i typ 10 år, och nu kanske den kommer stå i nån fattig students lya och bli full med onödig kurslitteratur.

Jag skänkte även bort en skärm som jag fått ärva av samma person som bokhyllan. Dessutom slängde jag med tallrikar och bestick, otroligt gött! Det känns bra att skänka bort saker får jag lov att säga, sedan om det beror på att det är en dygd att vara givmild eller för att jag inte behöver ha de hemma hos mig längre låter jag vara osagt ;). Men tror väl att det är en kombination!

Sedan så har jag fixat en bevisbild på att jag byggt ihop mina andra bokhyllor, jag fick ett önskemål om att det skulle göras, så det har jag nu gjort. Tyvärr blev den lite suddig men det får ni leva med. Och jag vet att det är lite glest med böcker i den ena men så är det i början, den fylls ut snart!

IMG_4009

Hyllan längst till vänster är till för DVD och Blurayfilmer. Sedan kommer böckerna i de andra två.

Fridens!