Malmö

Jag var i Malmö i helgen, det var helt fantastiskt. Det var alltså fantastiskt även fast jag var förkyld! Som tur är så var inte Magnus och Sofie så känsliga för det så de tog emot mig med öppna armar.

Jag brukar försöka åka ner i alla fall två gånger per år för att hälsa på. Chilla, spela lite rollspel, gå i nördbutiker och bara ha det härligt. Och så blev det nu också, fast utan rollspelet då jag inte kände att min hals hade klarat av det.

Vi gick till en barberare och fixade till skäggen, det var otroligt härligt. Han gned in ansiktet med massa olika grejer så det blev både varmt och kallt på samma gång eller något. Sedan kommer det varma handdukar och kalla handdukar, rakning med kniv och lite allmänt sånt. Det var riktigt härligt! Kan väl även tillägga att den ena barberaren var så jäkla mycket Hipster att det praktiskt taget sprutade ut ur öronen på honom. Men det är smällar en får ta…

Sedan blev det en sväng in på SF-bok för att köpa lite grejer, jag älskar Sience Fiction-bokhandeln. Även om inte Malmöbutiken är så stor och har samma utbud som Göteborg eller Stockholm så är den mysig.

Sedan på Lördagen vart det att vi gick på Hockey, två av Magnus arbetskamrater var med, en från England och en från Chile. De tyckte att det var riktigt kul att se det live, det de var mest fascinerade över var hur bytena gick till, att det var ett så väloljat maskineri. Trist bara att Malmö föll mot Karlskrona i matchen.

Nu är jag hemma och ska sova i min egna säng igen, det blir skönt att inte sova på soffan och det kommer bli extremt skönt att slippa allt katthår när jag vaknar. Även fast katter är väldigt mysiga att ha att göra med så hårar de ner något så förskräckligt. Jag tror att det är en av orsakerna till att jag måste åka ner och hälsa på två gånger om året. Gör jag det inte så frekvent så glömmer jag bort hur mycket jag ogillar att det är hår överallt och skaffar mig en katt 😉

Fridens.