Lite till om mitt alias i övrigt

Fick en kommentar på det senaste inlägget som gjorde mig smått förvånad. Tydligen hade jag glömt att prata om det namn jag använt på den World of Warcraftkaraktären jag spelat allra mest med. Min kära Jägardvärg Unlauth!

Orsaken till att jag valde bort Shogun när det kom till WoW var mest att jag inte tyckte det passade in på karaktären, ville ha något mer fantasyaktigt när jag sprang runt där som en liten köttbulle. Då fick det bli Unlauth.

Här inser jag också att Unlauth faktiskt är äldre än min största brorson… Unlauth fyller fan 11 år i Februari nästa år…. Tiden går vansinnigt fort.

I alla fall så var jag med i ett gille där även en snubbe som kallade sig Gruberman var med. Gruberman gick som “gruber” i folkmun. Denna person tyckte att Unlauth var lite för långt och jobbigt att uttala så han gav mig ett smeknamn. Ulla! Och från den dagen så blev jag kallad Ulla av alla i gillet.

Förstår verkligen inte hur jag kunde glömma bort att nämna det Ulla. Det visar nog mest på hur trött jag var när jag skrev inlägget. Tack så mycket Jess för att du påminde mig!

I början så försökte jag alltid ge mina WoW-karaktärer lite genuina namn. Så som Jhinta, Frigulf, Shym, Irathor, Inlatha o.s.v. Efter ett tag fick jag dille på soldatnamn och döpte karaktärer till t.ex. Tapper, Hurtig, Stoor, Stadig o.s.v.

Jag fick även dille på att ha baklängesnamn. Mitt favoritnamn var nog på min Warlock som jag döpte till Vroksinned. Passar så sjukt bra på en Warlock just, otroligt nöjd. Annars var det typ Nadalapri, Wocri, Wochtaed.

Är fortfarande inne i soldatnamnfasen dock, tycker den är mysig!

Fridens.