November lämnas till historieböckerna

Inte av någon specifik anledning direkt, nej jag tänker mer att det lämnas dit enbart för att det inte längre är November utan att December klampar in.

Det jobbigaste med December nu för tiden är att oioioi inte gör sin julkalender längre. Den saknar jag, har liksom inte varit någon sedan 2012. Det är tre långa år.

Istället kan jag bjuda på en fin låt med Novemberanknytning, kan det vara något?

Den har inte bara Novemberanknytning, den har även en sekvens med Slash där han står väldigt bredbent och kör ett solo. Detta framför en kyrka naturligtvis, den längsta sekvensen varar i en minut ungefär. Bara en sån sak?

Jag tänkte lägga upp en låt av Green Day här, en låt jag hade för mig hette “Wake me up when November ends”, vilket hade passat galet bra! Insåg snart mitt misstag, jag kom ihåg fel, den heter ju “Wake me up when September ends”. En jäkla skillnad det!

Så ni får helt enkelt nöja er med November Rain, själva låttiteln är otroligt passande faktiskt, det känns som om November mest regnat bort. Men även om den gjort det så har det gått otroligt fort, för snart är det jul… hur sjukt är det? Sjukt sjukt.

Fridens.