Alcatraz-yoyo

En vän tyckte att jag borde skriva en liten förklaring till varför jag just valt de banner-bilder som jag valt. Finns det någon orsak? Vad föreställer de och vad är det egentligen som händer?!

Det tyckte jag var en fin idé, så det är precis vad jag tänker göra!

01

Här har ni mig i all min prakt, jag står i San Francisco och har precis tittat ut mot Alcatraz. Tyvärr blev det aldrig något besök då vi inte bokat biljetter i förväg så den fick avnjutas på avstånd. Bilden är tagen under roadtrippen jag gjorde med Tobbe, Madde och min syster, Augusti 2011, så det är fyra år sedan nu.

Det ni ser uppe i högra hörnet är den Yo-Yo ja fick i någon reklamkampanj när jag bodde i Kanada, den följde med ett bra tag, men byttes även ut mot lite bättre varianter när snöret slitits ut.

Hur som helst så har jag valt bilden för att jag tycker den är lite mysig. Ett dimmigt Alcatraz med en lite för glad och yo-yoande Henrik i förgrunden. Bilden är tagen av Tobbe (tror jag).

Det ni skymtar på tröjan är en bild på ett extraliv från Super Mario Bros. Mycket fin tröja, jag gillar den skarpt.

Det finns nog inte så mycket mer att säga om den, jag är lite ledsen över att jag inte yo-yoar längre får jag nog säga, det var lite avslappnande att gå runt och slänga med den där trätrissan. Kanske dags att ta upp det igen?

Fridens.