Farlighet med ljudbok…

Har börjat lyssna på en ljudbok. Det är del två av tre i en serie.

Så jag satt där och lyssnade och tyckte att den började lite väl mitt i handlingen. Men inte så pass att det verkade konstigt, kände bara att jag inte riktigt hängde med riktigt i början. Dock löste sig detta efter nån halvtimma och jag var fullt uppdaterad.

Så lyssnar jag vidare och när jag lyssnat klart på kapitel 7 och ska börja på det 8e så händer något. Slutet av kapitel 7 så är de ute på en båt och grejer har precis hänt, sen när 8e ska börja så är de tillbaka i en stad och härjar där…

Börjar ana oråd.

Kollar upp och inser att filerna på ljudboken har legat i fel ordning, jag började på kapitel 2 och har lyssnat 2, 3, 4, 5, 6, 7.. Sedan när kapitel 8 skulle börja så drogs en prolog och kapitel 1 igång. Här snackar vi förvirring!

Så nu är jag på rätt köl igen, och har dubbelkollat så att alla andra också ligger rätt… För det var vansinnigt frustrerande, började tro att jag blivit helt galen!

Så dagens tips är: Kolla så att alla kapitel ligger i rätt ordning innan ni börjar lyssna på ljudbok, det blir mycket bättre då!

Fridens.