När ingenting passar

Jag vet inte om det har med rastlöshet att göra eller hur jag ska förklara fenomenet när ingen musik passar. Ingenting känns rätt att lyssna på, inget är bra nog för att hålla mitt intresse någon längre stund.

Idag är en sådan dag, jag har försökt att lyssna på musik men jag byter bara låt hela tiden. Jag känner mig som teflon dessa dagar, allt bara rinner av, inget fastnar.

Det stör mig något enormt och jag lyssnar på massa olika saker för att se om det är något som skulle falla mig i smaken men ingenting vill sig riktigt. Har väl märkt att jag under dessa tillfällen valt att dra mig mer mot musik jag lyssnade på under högstadiet o.s.v. Sådana låtar som en börjar lyssna på och kan all text och blir smått förvirrad över det själv. Sådana låtar.

Låtar som.

https://www.youtube.com/watch?v=3zc28RKBezo

Snubblade över denna pärla idag, hade helt förträngt den men det spelade ingen som helst roll för när han drar igång vid 1 minut ungefär så är jag fan med och kan varenda rad, låten gör mig glad!

Men än har jag inte lyckats avteflona mig, fortsatt finns rastlösheten i mig och jag måste byta låt. Kanske till och med innan den är slut.

Fridens.