Pizzatårta

Så var dagen äntligen här. En dag som varit planerad i minst ett halvår. En dag som skulle bli så speciell att den blir ihågkommen för alltid. Och då överdriver jag inte ens, det kommer att kommas ihåg för alltid!

Så jag åkte hem till Toftedahls där det hela skulle äga rum, här skulle pizzatårtan ske. Vi skred till verket och plockade fram beställningslistan från den lokala pizzabagaren. Vi valde ut fyra olika sorters pizzor och beställde dessa via telefon.

Pizzorna som skulle medverka i detta dekadenta experiment var som följer:

Lucia (Tomatsås, ost, köttfärsås, bacon, paprika (färsk), lök)
Vesuvio (Tomatsås, ost, skinka)
Cacciatora (Tomatsås, ost, salami, vitlök (färsk))
Kebabpizza 5 (Tomatsås, ost, lök (rå), feferoni, tomater (färska), isbergssallad, kebabkött (fläskkarré))

När detta var gjort väntade vi i 15 minuter. När dessa 15 passerat så gav jag mig iväg mot pizzerian för att hämta upp det som skulle bli den bästa måltid nånsin.

Väl tillbaka sattes planen igång. Pizzorna togs ur sina kartonger och lades ovanpå varandra. Ordningen blev, om jag kommer ihåg rätt, Lucia, Vesuvio, Cacciatora, Kebabpizza 5, Det såg magiskt ut, det var fantastiskt, helt, helt underbart! Den dekorerades med ljus och flaggor, det var ändå födelsedag.

pizzatårta

Och där är resultatet, jag ska precis blåsa ut de fina ljusen för att sedan hugga in i denna vackra skapelse.

Det var mycket gott! Men framförallt så var det ganska så roligt, satt och småfnittrade mest hela tiden där vid matbordet. Kan dock konstatera att den vart lite godare när den fått sätta sig lite. Baconet och salamin gjorde det ganska flottigt, så när det gått igenom lagren blev det än mer magiskt!

Jag skulle vilja ta dagen i ära att utnämna den 11e November till den internationella pizzatårtdagen. Låt alla få veta att det är dagen då pizzatårtan skall inmundigas och avnjutas.

12235299_10153340751932989_1554613626_o

Ni ser hur fint det är. Ser det inte oemotståndligt ut?!

Nu är det snart dags för sängen, jag tänker drömma om pizzatårta. Jag föreslår att ni också gör det!

Fridens.