Soffköp tro?

Har stött och blött detta med att köpa ny soffa länge nu, väldigt länge. Mitt största problem de senaste åren har varit att jag inte kunnat ha en större soffa på grund av mina högtalare.

Jag vet, det låter ganska så underligt men så är faktiskt fallet. Mina bakre högtalare har varit för stora för att jag på ett bra sätt ska kunna ha en större soffa, de står helt enkelt i vägen.

Nu under en av reorna som var så hittade jag ett par små högtalare dock! Så jag köpte dom och ställde i fönstret vilket frigjorde massa plats till en soffa, om jag nu skulle hitta en…

Och vet ni vad? Jag hittade en. På Mio.

Igår så gick jag igenom om den faktiskt skulle få plats i rummet mitt utan att kännas allt för stor, och till min stora förtjusning så verkar jag ha hittat en lösning på soffproblemet. Jag fick tipset att “Tejpa typ upp på golvet hur stor soffan kommer att bli, så ser du mer hur stor plats i rummet den tar”, Personen som gav mig tipset var med mig i telefon under hela upptejpningen, gick igenom för och nackdelar. Tackar ödmjukast för det!

Så vad kom vi fram till?

1449173297189

Jo att detta nog var bästa lösningen.

Bort med bokhyllorna, ställ soffan längst med väggen, ställ bokhyllorna vid väggen där fåtöljen står och sen är allt helt underbart.

Jag tror det kan bli bra.

Så i morgon efter jobbet är det den här Henriken som beger sig till Mio för att köpa sin allra första flång-ur-kartong-soffa.

Fräckt ändå.

Fridens.