Hoverboard

Simon kom med det utmärkta förslaget att vi skulle ge oss ut till traktens elektronikbutiker för att kolla in lite mellandagsreor. Han var ute efter nån telefon och nån tv kanske och lite sådär. Gött att komma ut i snörusket tänkte jag och hakade på.

Först åkte vi då till Mariestad vilket kändes väldigt bekant då det är där jag jobbar… Det betyder att jag varit i Mariestad 7 av 7 dagar denna vecka, inte illa!

När vi väl var klara där drog vi tillbaka till Skövde för att kika in utbudet, och i en av affärerna hittade vi det bästa av allt. För ynka 5995 riksdaler så kunde en få sväva runt i världen, SVÄVA. Eller ja sväva kanske var lite att ta i, rulla runt kanske är bättre.

De kallas “hoverboard” fast de inte är det, de är mini-segways som en står på, lutar sig och åker runt lite hur som helst. Hur som helst så hade de ett exemplar en kunde få prova. Naturligtvis var jag tvungen att prova!

12435339_10156381730960788_754416403_o

Det var väldigt svajigt i början, men efter nån minut så lyckades hjärnan ställa om till hur det funkade och jag kunde rulla runt där inne utan större problem. Nu tog jag inga längre åkturer ska väl sägas, men hur som helst så var det lite roligt! Det drygaste var att jag spände ena benet på något lustigt sätt så det började göra ont. Men det lär väl vara en vanesak.

Nu är det bara börja spara sina surt förvärvade slantar och köpa in en så en kan glida runt likt en kung i sommar!

Fridens.