Kolla.. BERG!

Berg. Det är något speciellt med berg, jag gillar dem. De känns alltid så mystiska på något vis, jag blir lugn av bara tanken på dem. Det där lät lite underligt, hur kan jag bli lugn av något mystiskt? De är inte enbart mystiska såklart, de är även stabila, stadiga och allt som oftast eviga.

När jag bodde i Vancouver så hade vi utsikt över bergen på norra sidan från vårt kontor. Varje morgon när jag kom in så gick jag ut till rummet där bergen syntes, så sa jag till Melissa som satt där att “Hey Melissa, the mountains look *** today”, så skiftade jag *** mot vad som passade just denna dag. Beautiful, mysterious, fantastic o.s.v. Ja ni fattar.

Denna bild är tagen i Whistler, uppe på Blackcomb när vi var där och åkte lite skidor. December 2010 var det. Det var en fantastiskt utsikt och helt underbart att vara där. Inte nog med att det var berg överallt, det var även långa backar!

08

Innan detta hade jag bara varit iväg på en liten skidsemester, det var till Sälen på våren 2010. Kan väl erkänna att det var lite skillnad på att åka från toppen till botten på 15 minuter eller på 50 minuter, helt fantastiskt.

Fridens.