Dag 365

Jag lyckades faktiskt, jag är smått imponerad över mig själv om jag ska vara ärlig. Det var inte ens planen när jag började blogga igen för ett år sedan.

Jag låg hemma i mellandagarna och var sjuk, hade tråkigt och började skriva lite diverse inlägg, sedan fortsatte jag. Kom fram till slutet av Januari och var sjukt nöjd över att jag lyckats skriva ett inlägg om dagen hela den månaden. Och nu sitter jag här ett år senare och har lyckats posta ett inlägg om dagen, hela jävla året. Fantastiskt!

För mig är det en rätt stor grej faktiskt!

Tanken som kom av detta lilla projekt, när jag väl bestämt mig för att fixa hela året, var att få igång mitt skrivande igen. Tvinga igång någon form av skrivande varje dag, och det har lyckats. Nog för att jag inte skrivit så mycket skönlitterärt, men vad gör det, det kanske kommer 2016?

Tack för att ni varit med under det här året, låt oss börja nästa år på det bästa av sätt och sen bara fortsätta med att hålla den nivån!

 

Tio i tolvlåten!

Tänkte att vi skulle ta och kickstarta detta år med lite härlig musik. Som ni vet så gillar jag musik av alla sorter och typer. Det kan vara visor, hårdrock, trance, ska, dansband, pop, ballader, soul, RnB, techno.. Ja listan kan onekligen göras väldigt lång.

Med detta i åtanke så tänkte jag helt skamlöst ta och stjäla Anders och Måns koncept med ”Kvart i tvådansen”. Detta var något som de hade i sin programserie ”Så funkar det” i P3, det sändes väl 2001-2003 om jag inte minns fel. Här samlade de en massa olika gamla dansbandsdängor, ofta med lite udda text och inte ett allt för fräscht budskap och spelade låtarna kvart i två.

Just denna del hade jag kanske tänkt låta gå förbi, även om det kan slinka in en eller annan sådan låt. För min målsättning med detta lilla projekt är att jag under 2016 ska jag bjuda upp till dans en gång om dagen, fast vid tio i tolv, så ni hinner lyssna på den på lunchen. För det är en sån hyvens grabb jag är!

När jag skriver att jag ska bjuda upp till dans så är det inte riktigt bokstavligt talat, nog får en dansa det har jag inget emot, men det jag gör är bara att tipsa om en låt varje dag så får ni sköta dansandet på egen hand.

Håll er i hatten, för i morgon så kommer det smälla! Och sen fortsätta smälla en gång om dagen!

Gott nytt år förresten!

Fridens.