Börjar en inte blir det aldrig gjort

Har ni tänkt på det? Det har jag gjort.

Ibland kommer jag på små projekt att göra, så taggar jag inför att göra projektet men sedan så rinner det lite ut i sanden ett tag. Sedan blir det som en blockering att jag har laddat upp så mycket så att om jag börjar med det kan det inte bli annat än skräp av allt. Men det är vansinne. För om en aldrig börjar med det så kommer det aldrig bli gjort. Sånt här bråkar jag med ganska ofta, det stör mig.

Och att jag skriver detta inlägg är ett även det en distraktion från det projekt jag sitter och ordar om. För istället för att skriva på det så skriver jag det här. Istället för att sätta det till verket så skriver jag och klagar om hur jag inte gör det. Inser ni hur korkat det är? Det gör jag, men samtidigt gör jag inget åt det, vad är det om?

Det är inte ens första gången jag skriver ett inlägg som detta, och de slutar alltid på samma sätt. Gör det bara. Blir det skit så blir det, men gör det för annars kommer du bara gräma dig över att du aldrig gjorde det. Så det tänker jag göra.

Jag tänker börja göra det nu.

Kvällens jullåt är för övrigt:

Fridens.

 

Julmusik

Idag tänkte jag dra igång att lyssna på julmusik. Nu tycker jag att det är vettigt att börja faktiskt, vi har en vecka kvar till Julafton och då kan jag börja uppskatta det. Även om det är lite väl lite snö ute för att någon julkänsla ska infinna sig.

Nu när jag tänker på det så vet jag inte riktigt när jag hade julkänsla senast, oavsett om det var snö eller ej. Jag tror att charmen försvann lite när jag började jobba på julafton, efter det så var det inte lika speciellt längre. Och i år så jobbar jag verkligen under julen, julafton, juldagen och annandagen kommer jag befinna mig på jobbet, spännande!

Men hur som helst, idag börjar julen spelas i mina lurar, jag kommer inte spela den dygnet runt, men under vissa perioder absolut, så som i bussen på väg till jobbet o.s.v. Såg att spotify lagt upp en julmusikslista så jag tänkte faktiskt ta den rakt av.

Fridens.