Kvällspromenaden

Jag var trött idag, väldigt trött. Jag vilade till och med lite på lunchen, sedan på väg hem så somnade jag i bussen… Så jag var helt enkelt väldigt trött. Jag hade vissa planer på att ta mig en promenad efter jobbet, men när jag väl kommit hem och ätit lite så var jag verkligen så trött att jag tänkte skippa det.

Så jag skippade det, pratade med lite kompisar och berättade att jag var så trött idag och tänkt gå promenad men att jag verkligen inte orkade. Sedan insåg jag vad det var för jävla kass ursäkt… Så jag drog på mig ut-och-gå-kläderna och gick ut och gick.

Det blev en liten runda på 6.5 kilometer. Det var ruskigt skönt och jag är väldigt glad för att jag orkade mig ut, för det ger verkligen energi oavsett hur klyschigt det låter!

Det som var mest spännande var att när jag kom hem vid 20.55 så fick jag ett meddelande “Jag blir sen! Säger du till de andra att jag kommer vid 10 över SENAST!” och jag tänkte att… “vafan är detta om?” Det visade sig att vi ska spela rollspel ikväll! Och jag som trodde att det var i morgon kväll, vad är det om?

Hur som helst så blir det rollspel nu och det är jag glad över, för det är kuuul!

Fridens.

Tio i Tolv!

Trallpunk är något fantastiskt när det görs bra, jag har lite svårt för vissa typer av trallpunken, gillar inte när det blir för brötigt så att säga. Detta älskar jag dock, och denna låt är verkligen aktuell när det kommer till vårt samhällsklimat och vad som händer runt i världen.

”Vad har du hjärnan till ditt jon? Vad gör dig bättre än de som bor på andra sidan bron?”

De Lyckliga Kompisarna – Troll och häxor

Fridens.