Spotify!

Jag blev smått ställd när jag nu på kvällskvisten satte igång det gamla goda Spotify för att lyssna på lite dängor, så som en ofta gör en Söndagskväll innan läggning.

Helt plötsligt, efter en låt, började det komma reklam ur högtalarna. VAFALLS?! Reklam? Vad är detta för samhälle vi lever i!

Jag öppnade Spotify och såg följande meddelande.

Din prenumeration med en av våra partner har precis gått ut, så nu använder du Spotify Free. Oroa dig inte, du kan gå tillbaka till Premium här.

Här inser jag att det kanske inte är så konstigt att det började komma reklam ur mina högtalare… För vad det verkar så hade jag betalt mitt Spotify i förväg eller något i samband med mitt Telia-abonnemang som jag hade när jag bodde i Mariestad. Så från det att jag sade upp med Telia i November 2013 så har det rullat på utan att jag tänkt på det.

Så det var inte mycket mer att göra än att börja betala för denna fina tjänst, har inget emot det, absolut inte, men lite paff blev jag allt!

Fridens.

Tio i Tolv!

Ni som följer min blogg vet att jag försöker ta mig till Katarina kyrkogård varje gång jag är i Stockholm för att lägga en blomma på hans grav. Var så säkra på att fler låtar av denna herre kommer att vara med under året. Just denna låt fastnar så på mig av enbart en liten grej.

“Kalla mig Hans, sa Hans majestät”, tycker det är förbannat roligt!

Cornelis Vreeswijk – Till Riddarhuset

https://www.youtube.com/watch?v=BdUN7LwZnCQ

Fridens.