Cykeln min

Tror detta är från en av de första turerna jag gjorde med cykeln. Här var den nyinköpt och fin, den var min trogne vän och följeslagare. Det är den fortfarande även fast den får stå stilla lite mer än vad jag kanske egentligen vill. Jag har inte ens givit den vinterdäck för säsongen än, så elak är jag. Usch för mig!

15

Bilden är tagen vid Karlsholme i Mariestad, det var en riktigt härlig dag för en cykeltur och om jag inte missminner mig var detta dagen då jag cyklade ut till Torsö också. Dock kan jag ha helt fel här, men även om jag har det så var den turen till Torsö mycket fin också. Vem vet, kanske kommer upp en bild på det också nån gång!

En sak är säker i alla fall. Cykla mera, det är härligt, fint och miljövänligt. Vad mer kan en önska sig?

Fridens.

Tio i Tolv!

Än en gång är klockan Tio i Tolv och det är dags för lite musik, visst har ni längtat?!

Det som kan vara lite jobbigt med EDM-låtar ibland är att det finns så många versioner, och versionerna som finns på Spotify kanske inte finns på Youtube eller tvärt om. Så här får ni nöja er med två olika versioner, men jag hoppas att det går ändå! Nu när jag skrev detta så hittade jag såklart låten, men det skiter jag i, det är samma version på både Youtube och Spotify nu men problemet kvarstår!

Spotifyversionen är dock bättre, i alla fall i ljudkvalité!

Fridens.