Det totala förfallet.

Jag har inte varit hemma så mycket på sistone känns det som. Har mest flängt runt och härjat. Detta gör att det är så otroligt konstigt att det ser ut som ett bombnedslag här hemma. Jag förstår det inte.

Det verkar som att när jag är själv så går jag loss på att ha oordning istället för den ordning jag är van vid att skapa kring mig. Jag kan ställa saker lite varstans, låta disk stå ett par dagar, inte plocka undan grejer o.s.v.

Morgondagens plan är nu att ta reda på allt detta förfall och sedan hålla efter det så gott det går! Men det är spännande hur fort det går ändå.

En sak jag funderat på är när det är en märker att det gått överstyr. För det byggs upp gradvis, för i början så ser en det inte, men sedan blir det smärtsamt tydligt att det inte står helt rätt till.

Men något ska en väl ha att göra på en Lördag också, eller?

Fridens.

Tio i Tolv!

Om jag minns rätt så var denna låt den alla första som jag lade till i en spellista. Har även för mig att en kompis skickade den till mig i ett meddelande på Spotify, alltså så var det den första jag lade i en spellista och den första jag fick i ett meddelande. Inte illa ändå. Med en sådan dubbel så kan den inte lämnas utanför!

Ferry Corsten – Possession

Fridens.