Dripp, dropp

Jag och min vän Torbjörn gav oss ut en dag för att fotografera lite runt om i Skövde. Detta var väl i April 2012 tror jag. Vi tog bilen och stannade vid ett par ställen, mest höll vi till vid Simsjön och stenbrottet på väg dit ut.

12

Bilden är tagen vid stenbrottet, jag försökte fånga lite droppar som droppade ner längst med klipporna, jag fick ett par som jag blev nöjd med. Detta är en av dem, jag tycker att den är fin jag!

Det var längesen jag gav mig ut på en tur för att bara fotografera lite, behöver nog göra det för att lära mig behärska kameran lite bättre, är allt för dålig på att fotografera!

IMG_0822

Får snacka med Tobbe, han kanske vill ge sig ut i April i år, var ju ändå fyra år sedan sist. Shit. Fyra år, galet! Men ni ser ju, han har kameran i högsta hugg och är redo för att ta de fräckaste bilder som finns!

Fridens.

Tio i Tolv!

Första gången jag hörde denna artist så var det en inspelning från ett liveframträdande och jag vart helt golvad av hennes röst. Lite på samma sätt som när jag hörde London Grammar. Även denna låt har spelats varm hos mig genom åren.

Har för mig att det var Jason som länkade den när det begav sig.

Florence + The Machine – You’ve Got The Love

Fridens.