Pubquiz

Lite lustig sak hände idag.

För några dagar sedan så fick jag en förfrågan av en kompis om jag ville med på ett pubquiz. Det var idag detta pubquiz. Han och hans bror med sambos brukar göra det varannan Onsdag nämligen. Jag är vän med båda bröderna. I alla fall så var den ena brodern, Simon, iväg med jobbet så han kunde inte delta. Det faktum och att jag och den första brodern, Jesper, inte setts på typ 1½ år gjorde att han frågade om jag ville hänga med och ta Simons plats denna Onsdag. Det låter mer komplicerat än vad det är, jag lovar.

Hur som helst så följde jag med på detta äventyr, men först såg jag till så att det inte var några extrema förväntningar. Inte så att jag vill komma där och sabba något winning-streak eller så. Men det låg på en rätt lagom nivå så det var bara att tuta och köra.

Quizet gick helt okej, vi kom på en delad fjärde plats av ett tiotal lag, så det får en väl säga är godkänt ändå.

Men på väg hem så kom jag att tänka på en grej som var lite lustigt med denna kväll. Simon, som jag springer med, hans sambo har jag träffat som hastigast när jag mött de ute på stan, sagt hej och så, men inte mer. Så nu när jag träffar henne för första gången för att umgås så är inte ens Simon med. Det tyckte jag var lite lustigt!

Hur som helst så var det en mycket trevlig kväll! Jag fick dessutom träffa Jespers sambo också, så det blev två nya bekantskaper denna kväll, kul!

Fridens.