Borta bra, hemma bäst

Ibland är det bara skönt att komma hem, oavsett hur kul och trevligt en har haft på trippen en har varit på så är det något speciellt med att komma hem till sitt eget lilla krypin och sin egen säng.

Det har blivit en liten Sverige-turné nu den senaste veckan. Jag åkte i Fredags vid 15-snåret och kom hem ikväll vid 20-hugget.

Som vanligt packade jag på tok för mycket, mycket mer än jag behövde. Det verkar vara ett litet problem jag har. Kass på att packa rätt mängd grejer. “Kan vara bra att ha” är något jag lever med… Tydligen var inte allt bra att ha, men vem vet, kanske nästa gång har jag lärt mig!

Nu sitter jag här och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga upp den innan jag går och lägger mig, jag är helt slut i huvudet efter två dagars kurs. Otroligt mycket tänkande och självreflekterande har det blivit så jag är lite trött på mig själv också, tänk så det kan bli.

Fridens.

Tio i Tolv!

Det har blivit mycket house under mina dagar, det vill jag lova. Även här slänger jag in en riktig sån Stekar-house-dänga som en kan stå och peka i luften åt. Droppet kommer och allt är helt enkelt bara bra igen, fantastiskt.

Pendulum – The Island – Pt. 1 (Dawn)

Fridens.