Four in a bed!

Idag gick det överstyr med min småfascination av Four in a Bed. Innan har jag tittat på det när jag legat i soffan och bläddrat igenom kanalerna. Då har det varit lite av en glad överraskning när det dykt upp!

Här om dagen så låg jag i soffan, kollade in tv-tablån och insåg att Four in a Bed skulle börja om 20 minuter. Jag satt därför kvar och inväntade programmet, sådär som en gör med gammeltv!

Four in a Bed går ut på att fyra ägare av Bed & Breakfasts åker runt och bor hos varandra och ger betyg, den som vinner får ett sånt där plakat att sätta upp och äran att vinna. De kan vara så elaka mot varandra och vissa är jättekonstiga medan andra är normala. Jag tycker att programmet är mysigt!

Men idag så tog det ny fart… Idag så har jag suttit och kollat på det på youtube! Det är nästan så jag får kolla om det finns någon DVD-box med alla säsonger så jag har något att kolla på innan våren kommer!

Fridens.

 

Tio i Tolv!

Blev introducerad till Johan Alander genom Kobra om jag inte minns fel. Ruskigt bra program på SVT det om ni missat. Fantastiskt. Och jag gillar känslan i Alanders låtar, något melankoliskt men ändå hoppfullt.

Johan Alander – Östersönder

Fridens.