Premiär!

Det var faktiskt premiär för mig idag, idag var första gången jag åkte med tåget mellan Göteborg och Stockholm.

Ja alltså, jag har åkt med tåget tidigare, det tåg som går mellan Göteborg och Stockholm. För jag har varit både i Göteborg och Stockholm ett flertal gånger i mitt liv. Det som var speciellt med denna gång var att jag åkte hela vägen mellan Göteborg och Stockholm. Vanligtvis brukar jag kliva på eller av vid Skövde eller Töreboda. Men nu jäklar var det dags att åka hela sträckan. Sicket äventyr!

Det började bra, jag fick min plats och behöll den hela vägen till Stockholm. Konstigt hade varit annars. Det som inte gick lika bra var väl det att jag strax efter avgång började bli lite åksjuk. Och att tågets interwebs inte orkade dra runt Stjärnor på slottet på SVT-play.

Ett par djupa andetag senare och med musik i öronen var allt återställt. Då fick jag se hur Sverige vaknade till liv på min resa tvärs över landet. Vi bor i ett väldigt fint land, det är en sak som är säkert, till och med på vintern!

Nu är jag i alla fall incheckad på hotellet, tyvärr fanns det inte badkar på rummet men det för jag väl leva med antar jag… Kanske skulle köpa ett badkar och låta installera det uner min vistelse, kanske vore fantastiskt, nåt att fundera på helt klart!

Klockan börjar närma sig 15 och det känns som om det är dags för mig att bege mig in till stan igen. Måste hinna med ett besök på SF-bokhandeln innan den stänger, det hade varit vansinnigt irriterande om jag missat det, tror inte jag skulle kunna leva med den skammen. Då hade det blivit både Seppuku på dirren!

Fridens.

Tio i Tolv!

2012 så hade de sina sista spelningar i Sverige, Swedish House Mafia, jag var där när de praktiskt taget invigde Friends Arena. Ljudet var sådär men pyrot o.s.v. var bra. Kommer ihåg hur jag sa till Jason att “De lär ju börja med Greyhound, de måste göra det!” Och vad var det som hände? Jo denna spelades upp.

Swedish House Mafia – Greyhound

Fridens.