Bernie Sanders

Det är lite läskigt faktiskt, jag är nästan mer intresserad och påläst när det kommer till Amerikansk Politik än Svensk. Egentligen inte men det känns lite så. Antagligen har det med The Daily Show att göra… Vore härligt med ett Svenskt sådant program men ofta faller de ganska platt, tyvärr.

I alla fall så är det val nästa år och allt kampanjande är igång. Det verkar som om Hillary Clinton kommer att bli Demokraternas kandidat även fast processen att välja ut kandidaten precis har börjat. Men som det ser ut nu har Bernie Sanders i alla fall en teoretisk chans att ta platsen också, och det vore extremt förvånansvärt.

Förvånansvärt för att han kallar sig Demokratisk Socialist. Något som i USA ofta anses vara väldigt negativt då de byggt hela samhället på kapitalistiska strukturer.

Det ska bli riktigt spännande att se hur det hela slutar, ser fram emot att följa det faktiskt! När det kommer till Republikanerna så skulle jag tro att Jeb Bush är den som kommer gå vinnande ur striden, alltså George Bushs lillebror, vinner han så har den familjen haft 3 presidenter, Nästan så en kan snacka monarki.

Donald Trump har även ställt upp denna gång. Och verkar ha fått ganska mycket stöd ändå, vilket är häpnadsväckande med tanke på hur mycket dynga som kommer ur den mannen. Såg en liten rolig film om det här om dagen!

Fridens.