Mustasch.

Nej inte bandet utan ansiktsprydnaden!

Det har sina fördelar att bära en sådan prydlig sak på sin överläpp. För det första så ser man otroligt ståtlig och pålitlig ut i mustasch. För att inte tala om att man lätt kan knäcka extra som vilken maffiaboss som helst.

Mustasch

Mustasch

För det andra så behöver jag knappt klä ut mig när jag ska knäcka extra som Mario! Tack tobbe för den otroligt fina bilden 😉

Hario

Hario

Och för det tredje. Det känns otroligt bra att ha en theme song att gå runt att nynna på.

Trots allt detta så har jag nu valt att bygga tillbaka min vanliga skäggfrisyr. Men det var otroligt härligt så länge det varade måste jag säga. Jag vill ge mitt tack till alla positiva kommentarer och allt stöd jag fått som min tid som mustaschman. Det har värmt! Jag tackar även de som har uttryckt sin avsky för detta underbara som uppehöll sig på min överläpp, ty då vet jag att ni verkligen bryr er och säger vad ni tycker 🙂

Skägg som en uteliggare no more.

Efter att ha varierat min skäggfrisyr ett tag nu så är jag åter hemma på banan med min vanliga skäggdesign. Jag måste säga att det känns bra att vara tillbaka i mitt vanliga ansikte igen efter en vecka med bara mustasch. Även om mustaschen var otroligt vacker och tilldragande så är jag inte säker på om den var JAG. Men vem vet, den kanske återuppstår i Kanada!

Shave

Renrakad!

Otroligt härligt att bli av med allt skägg i alla fall, såg ut som en luffare och det började klia på halsen! BE GONE!

Sista veckan i Sverige.

Nu är det inte långt kvar mina vänner. 7 ynka dagar tills dess att jag sätter mig på ett plan till London för att sedan sätta mig på ett plan till Vancouver där jag kommer landa och känna hur den Kanadensiska marken skickar upp sprudlande och magiska känslor upp genom mina fötter som tar sig sakta men säkert hela vägen upp till mitt huvud.

Mycket måste göras. Synd jag inte vet vad bara…