Snabba ryck.

Måste väl säga att början på min förra post verkar stämma. Det är en rätt bra måndag! 😉

Jag var på intervju vid 14.30 och jag tyckte att det gick bra, inget att klaga på helt enkelt, jag skötte mig fint och svarade ärligt och rakt på alla frågor de hade. Inga konstigheter. När jag gick därifrån gled jag upp på INTERNeXkontoret igen för att berätta för Patrick hur det gått, sedan så fick jag lite information om vad jag MÅSTE GÖRA I VANCOUVER av en fransk tjej som heter Nathalie. Efter detta var jag så hungrig så jag gick ut på stan för att hitta något ätbart!

Jag käkade på ett ställe och sen gav jag mig vidare ut i världen. Nu hör ju till saken att jag har rätt ont i halsen och en annalkande förkylning som ligger och gnider. Jag fick med mig 2000 olika sorters halstabletter av min kära moster som jag började tugga på. Om man missbrukar halstabletter och äter många av dom så kan det få fart på magen som ni kanske vet. Så när jag var mitt i stan, faktiskt lite vilse för en gång skull, då började magen att härja, och med vild blick så sökte jag efter toaletter! Jag tappade hoppet och bestämde mig för att PACIFIC CENTER! DÄR FINNS DET! Bara det att Pacific Center var kanske 10 kvarter bort, minst, och ja, det blev någon form av halvrusch dit, men inte för fort för då hade det hänt en olycka… Det gick bra… Men det var på gränsen och den lättnaden när jag träffade toaringen, ptja den går inte att beskriva i ord ;).

Resten av resan blev inte så värst spännande, gick mest och letade efter skor och keps och skjorta. Hittade en skjorta men den va liiite för tight, köpte mig en keps istället! Sen blev det ett par skor på vägen till hostelet.

När jag kom fram så såg jag att Patrick hade ringt mig, så jag ringde upp men han svarade inte. Sen ringde han upp igen och jag snackade med honom. Det han hade att säga var att de på Footprints ville anställa mig! Så jag har fått jobb! WEEE 😀 Nu saknas bara boende så är ju allt fine and dandy 😉

YAYAYAYAYAYAYAY Dagen är fan räddad!

Snart ska jag iväg till INTERNeXkontoret igen, det är Disney-kväll på gång, ska bli riktigt najs måste jag säga!

Jag finner vägar!

Jag vet inte vad man ska säga, ibland kan det gå fort och ibland kan det gå långsamt. Denna måndag har börjat rätt så bra ändå måste jag nog medge.

Jag sov faktiskt igenom hela natten utan några större svårigheter, tror det gjorde mycket att jag nu vet att jag har tak över huvudet i en vecka till, på hostelet då, de gick på 2000kr typ men jag hade inte direkt något annat val… Får försöka äta igen det på frukosten som ingår. Sitta och äta frukost konstant i typ 3 timmar, jävlar vad jag ska äta bagles och jordnötssmör! MMMM

Jag drog mig iväg från hostelet vid 11-snåret, sa hejdå till koreanen som skulle iväg några veckor på äventyr i övriga Kanada och sen gick jag ut på stan, tänkte att det är lika bra att ge mig bort till INTERNeX, de som hjälper mig fixa jobb, så jag kan snacka lite med dom hur intervjun gick igår och om de har något mer på gång. Jag hittade faktiskt dit utan att gå vilse en enda gång! Behövde inte titta på en karta eller något. Jag hade en karta i huvudet och jag följde den någotsånär även fast jag tog vägar jag aldrig gått innan. Så jag har hopp om att kunna hitta i staden relativt fort iaf!

Väl på INTERNeX så snackade jag lite med Patrick, berättade om hur det gick och att jag skulle dit i morgon igen. Berättade att jag var lite tveksam då det även innebär nattskift, från 18-06, och jag sa det att jag är villig att prova, men jag har aldrig jobbat natt i hela mitt liv så jag vet inte hur jag eller min kropp reagerar på det. Det är ju inte för alla det där med nattarbete. Jag frågade sen om han visste något om den andra intervjun, om det skulle bli något. Och det skulle det, han skulle bara kolla när det var så han gick å ringde dem.

Denna intervju är för ett företag som heter Footprints, de rekryterar lärare som vill jobba utomlands med att lära ut engelska. Så skickar de iväg dom till länder som vill lära sig mer engelska helt enkelt. Det är ett kontorsjobb och grejerna man får göra är väl lite skilda. Blir endel ringande tydligen och sitta och skriva mails och fylla i papper. De hade tydligen gym och grejer i byggnaden också vilket hade varit SPLENDID (om det nu är nåt å ha). Men vi får se.

Patrick kom tillbaka och sa att intervjun blev idag vid 14.30. Så det var bara för mig att bege mig till hostelet igen, duscha, byta om och sen gå tillbaka till INTERNeX igen, intervjun var i närheten tydligen. Så nu sitter jag på INTERNeXkontoret och väntar på att glida bort till intervjun.