En ganska oplanerad dag.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta och göra idag faktiskt, jag ska iväg och titta på en lägenhet vid 17.30, men fram till dess så har jag ingen aning om vad jag ska göra. Det verkar bli rätt bra väder så en promenad i staden lär ju vara något jag tänkte pyssla med iaf.

Tänkte även försöka hitta en affär som kan sälja mig andra dexterboken.

Sen måste jag ju även försöka hitta till stället jag ska kolla på lägenheten också iofs, men jag har fått utskrivet vägbeskrivning över vart jag ska och vilka bussar/tåg jag ska ta för att komma dit så det löser sig nog förhoppningsvis 😉

Jag hade ju planerat in en intervju vid 11.30 idag men jag skippar den då jag redan har fått ett jobb, att ha två jobb är inget jag tänkt göra!

Jobbet jag har är sådär working 9-5 varje vardag så det blir inte så mycket ledig tid på veckorna. Jobbet är fram till februari och sedan så får vi se om de vill jag ska fortsätta och om jag vill fortsätta. Vilket är ganska tidigt att spekulera i just nu!

Men lite känns det ju som om det vore najs att jobba fram till Februari och sen inte kanske jobba så jättemycket mer resten av tiden utan med åka runt i Kanada och kolla på grejer. Men vi får se helt enkelt, tiden får utvisa det 🙂