Bank och telefonärenden..

Så jag försökte ju flytta över pengar från mitt svenska konto till mitt kanadensiska konto här om dagen. Det var ju lite otajmat att göra det så pass nära helgen kan man ju tycka men vafan ibland så tänker man inte man bara gör…

Än har jag inte fått reda på om pengarna har kommit över till mitt kanadensiska konto, de har försvunnit från mitt svenska iaf, det är en sak som är säker… Som tur är så testade jag ju inte med så mycket pengar första gången ifall nåt skulle hända. Men jag hoppas att allt löser sig. Var inne och snackade med banken igår (Ja banken har öppet på lördagar här o.O). Han sa att jag skulle hoppa in på måndag och fråga igen för så så skulle de kunna ge mig svar. Så jag får helt enkelt göra så :).

Jag fyllde även på min mobiltelefon. Det är så barnsligt dyrt att ringa utlandet via mobil så det är skadat. Fattar inte att det är 2010 och det fortfarande är så dyrt. Längtar verkligen tills att jag kommer till lägenheten och kan börja använda skype lite mer regelbundet. Men även att ringa I Kanada är dyrt! Tror jag betalar 20c/minuten. Det är typ 1.30kr/minuten. Samma kostnad om nån ringer till mig… Alltså om nån i Kanada ringer till min mobiltelefon så får JAG betala 20c/minuten. Helt galet enligt mig!

Laundry! (Tvätt!)

Klockan är 10.40 och jag har faktiskt redan varit ganska så aktiv denna dag.

Men kan väl börja med att berätta lite om gårdagen!

Jag satt och käkade frukost och lyssnade lite på folks konversationer här i allrummet och hörde en dialekt jag kände igen. Den var svensk! Så jag var ju tvungen att fråga vart i sverige han kom från. Alingsås visade det sig och vi började snacka lite. Det hela slutade med att han en irländare och jag tog oss en promenad runt i staden. Eller rättare sagt runt Stanley park, så vi gick väl närmare milen innan vi kommit runt parken och hittat en grekrestaurang att käka på. Det var mycket trevligt att glida runt med nån annan än sig själv för en gångs skull!

På kvällen stack jag iväg till bob för att hänga lite, vi gjorde inte så jäkla mycket, lyssnade på Så Funkar Det och käkade mat, hade de mest trevligt!

Dagens projekt var att tvätta, så jag klev upp runt 7-snåret, plockade ihop mina två påsar med tvätt och tog mig ner till tvättstugan, slängde i två maskiner och sen gick och käkade frukost! Måste ju kunna kombinera och effektivisera saker om man vill ha tid över till annat i den här världen ;). När jag var klar med frukosten så var det dags att slänga in tvätten i tumlaren. Och en timme senare var tvätten klar och dagens göromål över.

Nu ska jag ju bara komma på vad jag ska göra med resten av tiden… Får se vad det blir, lär ju bli en sväng på stan för att käka något iaf, resten vet jag inte det får tiden utvisa helt enkelt 🙂

Jag hade en trevlig gårdag iaf och det är ju det som räknas. Blir nog en “kolla-svensk-film-dag” idag tror jag!