Hostels…

Haha jag tror att det har svängt lite i hur miljöerna är på hostels. Speciellt kanske i sådana här storstadshostel. För just nu sitter jag här i allrummet vid min dator. Det sitter även 6 personer till här inne.. Även de med var sin dator.

Jag vet inte men jag tror nästan att folk umgicks mer innan laptopen kom till världen ;). Typ folk pratade och spelade spel och så, det lästes nog lite mer böcker i dessa utrymmen också för typ 5 år sedan :).

Så kan det bli med laptops och wifi!

Måndag.

Ja så var det måndag och jag sitter här i allrummet på hostelet och väntar på att frukosten ska bli klar. Jag börjar ju min första arbetsvecka idag och då vill jag faktiskt ha lite frukost i mig innan jag lämnar bygget. Tydligen så kan jag flexa lite som jag vill bara jag börjar mellan 7-10 på morgonen och sen stannar i 6 timmar. Vilket är najs!

Jag tror att förkylningen är på bättringsvägen men jag vet inte riktigt än. Jag brukar ju ha problem med att bli av med mina förkylningar dessvärre. Men jag håller tummarna och hoppas på det bästa, finns inte mycket mer jag kan göra… Förutom då att dricka mycket vätska men det gör jag redan.

Igår var ingen trevlig dag. Eller ja jag satt i samma fåtölj i typ 8 timmar och följde det svenska valet och kollade på lite annat smått och gått. Dekadens så in i helvete med andra ord. Och inte gjorde det saken bättre att jag satt och tittade på det inte, ett riktigt bottennapp till val måste jag erkänna att jag tycker! Alliansen fick flest röster och SD kom in i riksdagen. Vafan är det om egentligen. Så det verkar som om jag inte kommer tillbaka till sverige på 4 år i alla fall. Med tanke på att jag har mörkt hår och mörka ögon blir jag väl stoppad i tullen…

Klockan är nu 07.10 och jag hoppas att frukosten snart är klar, jag vill iväg till jobbet så fort som möjligt för då får man ju gå hem så fort som möjligt också!

Ni får ha det så bra!