Sjukdag… och gym!

Så jag är förkyld, riktigt ordentligt förkyld dessutom. Vilket är rätt så drygt måste jag väl säga… Men den går väl över tids nog!

Blir en lugn helg i alla fall där jag inte tänker röra många fenor. Bara sitta inne, skriva lite kanske, läsa, kolla på film och försöka bli frisk. Vilket kommer bli en baggis med tanke på att det faktiskt regnar så in i helvete ute =)

Gymmet på jobbet verkar helt okej, finns vikter och hantlar och sådant samt lite motionsmaskiner så egentligen allt jag behöver för att hålla igång med träningen! Allt utom då en spinningcykel… Jag ska kolla upp lite vad det kostar med gym och liknande som har gruppträning, för det är faktiskt något som jag saknar.

Klockan börjar närma sig 09 och jag har väl varit vaken i typ 3 timmar. Gick och la mig rätt så tidigt, eller ja, jättetidigt… 21.00 somnade jag nånstans och sov gött hela natten. Jag hoppas på en helg av tillfrisknande helt enkelt 🙂

Byxor & Stanley Park

Jag vet inte om man kan säga att jag har brutit någon sorts magi eller liknande. Men under den veckan jag har varit i kanada har jag köpt 2 par jeans. Det är alltså fler par byxor än vad jag köpt under 3 års tid annars, nästan i alla fall! Det tycker jag är bra, att jag äntligen kan gå in i en affär och veta att det nog finns något här som passar mig ändå!

Det är jättefint väder ute så jag funderar på att hyra mig en cykel och cykla runt i Stanley Park… Ja det blir nog att jag gör så faktiskt, måste bara byta om till shorts!

Tvättningen gick bra tror jag, allt hänger på tork, eller ja allt som jag inte kunde tumla hänger på tork. Tänkta ta en kortärmad skjorta och de nya jeansen på mig i morgon till jobbet.

Jag är nu tillbaka från min lilla utflykt, visst kändes det som om det var typ 4 timmar sedan som jag skrev allt som står ovanför här? 😉

Jag gick bort till Stanley Park och hyrde mig en cykel och cyklade runt där ett tag, det tog mig väl runt timmen att cykla rätt lugnt runt hela parken, sen tog jag en halvtimme till att cykla lite inne i själva parken. Det var lugnt och behagligt, ett ställe där jag gärna hade sprungit på om jag hade kunnat springa.

När jag kom hem fick jag dock se en sak som jag inte blev så glad över. Det verkar som om sadeln på cykeln har färgat av sig på mina vita shorts. De vita shorts som jag precis hade tvättat dessutom! Så nu är jag lagom less på det där och tänker inte hyra mig nån cykel på ett tag! Jag hade ganska tur med vädret också.

Det var rätt så varmt när jag gick från hostelet bort mot parken, men när jag väl gav mig ut på cykeln så gick solen i moln tydligen och det blev ganska så kyligt. Vilket antagligen inte gjorde några underverk med min förkylning direkt… Jag beslutade mig för att lämna tillbaka cykeln lite tidigare än nödvändigt och gå hemåt. När jag var typ 4 kvarter från hostelet så börjar det regna. Snacka om timing ändå, ibland har man tur!