Trevlig fredag!

Jag var hemma hos min moster med familj i fredags kväll och käkade tacos, umgicks och tittade på fotboll. Det var mycket härligt måste jag säga.

Jenny åkte hem till töreboda från Orsa enbart för att få träffa mig lite innan jag åker iväg vilket var mycket sött och uppskattat! :). Jag fick även lite presenter av min kära moster! En liten påse full med förkylningsbotemedel och huvudvärkstabletter och gud vet vad! Dessutom fick jag en såndär kudde som man blåser upp och har runt nacken när man vill sova lite på planet :). Jag blev jätteglad 😀

Härligt att spendera lite tid med släkten 🙂

T-5 days and counting…

Fem dagar kvar.

Hade mitt sista spinningpass i Torsdags, jag hade gjort ett nytt pass dagen till ära och jag tyckte det gick riktigt bra faktiskt. Tyvärr så kom det inte så många, säsongen har inte riktigt dragit igång i Mariestad än :(.

Jag hoppas att jag kommer ha möjlighet att fortsätta köra spinning i Vancouver, även om det bara är som deltagare och inte som ledare. För jag tycker verkligen att det är riktigt roligt! Dessutom är det ju skonsamt mot min fot så det är ju perfekt träning också.

Hade tänkt ge mig ut på en promenad idag, härligt att röra lite på sig 😀 Jag kan dessutom berätta att min förkylning inte har brutit ut och jag vet knappt om jag är förkyld längre. Den verkar ha stoppats! YAY 😀

Packning.

Jag har alltid haft svårt för att packa. Tänk att jag har problem när jag ska packa för att vara borta i en vecka. Tänk vilka problem jag sitter med nu när jag ska packa för att vara borta i ett helt år?

Vad packar man för ett helt år? Det går ju inte. Det finns ju inte en chans i världen att man skulle få med sig tillräckligt med saker för att det skulle täcka hela året. Antagligen känns det bara så stort för att man ska vara “borta”. Inte direkt så att jag sitter här hemma och tittar i min byrå eller i garderoben och tänker “Åh herregud, ska detta räcka ett helt år?!” för det första så skulle jag antagligen klara mig i ett år med det jag har i mina lådor och i garderoben. Inte så att jag är någon storbrukare av kläder, och för det andra så behöver jag ju aldrig tänka så ;).

Men som sagt det GÅR ju inte att packa för ett år, jag kommer ju glömma saker och jag kommer ju starta ett “nytt” liv där borta vilket gör att jag kommer handla saker när jag väl är där. Så allt jag glömmer kommer jag ju köpa igen om jag känner att jag behöver det. Så varför bry sig egentligen?

Jag antar att det jag ska packa är ett ombyte eller två av kläder, underkläder och mitt skidställ och det är typ det. Skidstället för att jag antar att det inte är direkt gratis där borta heller och när jag har ett så är det ju lika bra att ta med det istället för att köpa nytt. Lite ekonomisk ska man vara.

Behöver jag ta med mig kostymen tro? Passar den? Vad ska jag med den till? BAH.

Det märks att det börjar närma sig… Jag har i alla fall börjat skriva ner vad jag ska ha med mig och vart jag ska packa vad så jag får med lite grejer i handbagaget ifall väskan råkar komma bort på vägen.

Kommer jag klara mig på en resväska? Den som lever får se.

Följ den spännande fortsättningen 😉

Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag, Onsdag, VANCOUVER.