Första arbetsdagen.

Så var min första arbetsdag i Kanada gjord! How about that eh?

Den var bra måste jag säga, fick en liten genomgång vad jag skulle göra för något, sedan lite grejer jag skulle läsa igenom och efter det var det bara börja att svara på mails.

Inget avancerat allt, det jag hittills gör är att jag sitter och skickar ut brev med information och ansökningspapper i till folk som har anmält sig till tjänsten och haft en intervju med någon på footprints för att sedan kunna gå vidare i ansökningsprocessen.

Jag kommer få jobba med alla aspekter vad det lider men i början så är det simpla brevutskick som gäller. Kommer bli att jag också får hålla intervjuer med personer som vill lära ut utomlands också. Svara på frågor om allt mellan himmel och jord, men först måste jag ju veta vad jag pratar om för att kunna göra det ;).

Men det verkar bra om de jag jobbar med verkar skönt avslappnade och trevliga. Sen är väl frågan om de alltid är sådana eller om det bara är när allt går bra som det är avslappnat och när det börjar ryka i knutarna som deras rätta jag kommer fram. Men det får väl tiden utvisa 🙂

Har haft en bra första dag iaf!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, det lutar åt att jag inte gör så jättemycket mer idag eller i helgen utan bara sitter inne och försöker bli så frisk som möjligt, den jäkla förkylningen vill ju verkligen inte ge med sig tyvärr 🙁