Saker jag inte riktigt räknat med.

Det är ju ett par saker som sker här borta i Kanada som jag kanske inte riktigt hade räknat med när jag först tog mig hit. För det första så sitter jag nu på vandrarhemmet två veckor efter ankomst och tittar på Black Jack. Den där svenska filmen ni vet, av han den där engelsmannen som är gift med Helena Bergström ni vet! Har inte sett den på hur många år som helst. Men när jag väl är i Kanada så bär det till! Jag tycker att det är lite roligt faktiskt!

Sedan så hade jag väl inte riktigt räknat med att åka till Kanada och få lära mig saker om Korea. För det är ju det jag jobbar med, hjälper lärare att åka till Korea och undervisa Engelska. Så jag lär mig ju mer och mer om Korea för var dag som går. Så inte nog med att jag får lära mig om Kanada och kanadensarnas kultur, får även lära mig om koreanernas. Tänk så bra!

Något jag inte heller räknat med är att min förkylning ska hålla i sig så pass som den faktiskt har gjort. Det stör mig faktiskt lite om jag ska vara ärlig! Jag är lite snorig fortfarande men känner mig bättre, dock så verkar det halsonda hålla i sig, men det kommer framåt kvällningen först.

För övrigt så är ju Inger (Helena Bergström) så jävla elak i den här filmen. Shit vad hon utnyttjar den stackars snälla Kaj… Får lite Forest Gumpvibbar av den behandlingen. Det är en jäkligt bra film för övrigt. Forest Gump alltså. Black Jack är ganska så medelmåttig… Men i svenska mått mätt så är den väl helt okej antar jag.

Haha nu gråter hon igen, är det något hon kan göra på film så är det att gråta den där Helena Bergström!

Oj! Jag kom verkligen inte ihåg hur filmen slutade kan jag meddela!  Jag hade för mig att allt slutade lyckligt, att Inger och Kaj fick varandra i slutet. Men den slutar ju på värsta nedåttonerna! Allt är öppet och det är bara svart ångest som sipprar ut. Fy fan va härligt!

Om ni markerar det tomma området över texten här så får ni reda på hur filmen slutar. Jag ville inte riktigt förstöra den ifall någon inte hade sett den. 🙂